Ondersteun de natuurlijke FLOW van je lichaam en geest

Natuurlijke verzorgingsproducten met zuiver werkzame ingrediënten! I like it! Jij ook?

Ik hou van natuurlijke verzorging. Dit ontdekte ik toen ik besloot om mijn haren niet meer te verven. Steeds meer ging ik over op natuurlijke producten op alle vlakken. Producten die niet alleen goed zijn voor de mens , maar ook voor het milieu.  Het was niet altijd gemakkelijk om een product te vinden dat bij mijn lichaam en wensen paste, totdat ik Ringana ontdekte. Omdat ik kritisch ben over wat ik op mijn huid aanbreng en wat ik inneem, heb ik met de Biotensor uitgetest welke producten geschikt waren voordat ik ze ging gebruiken. Al slechts na een paar maanden kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over Ringana. De producten zijn vers, natuurlijk en prettig in gebruik. Ik besloot om partner te worden van Ringana en deze producten te integreren in mijn praktijk.

Wat maakt Ringana zo bijzonder?:

Wil je meer weten over Ringana en de producten?

Voel je goed van binnen en buiten dan straal je dit uit!

Als Ringana-partner mag ik je een korting bieden van €20,00 op je eerste bestelling (minimum besteding €35,00)

Naast deze  fijne korting bied ik je tevens de mogelijkheid om de supplementen gratis en vrijblijvend met de Biotensor uit te laten testen zodat je er zeker van bent dat jij de juiste supplementen neemt voor jouw lichaam. Uiteraard doe ik dit voordat je tot aankoop overgaat

Stuur eenvoudig de naam van het product en een foto van jezelf naar info@cuoremente.nl 

“Be the Change, Make the Change’

U bevindt zich op de site van een zelfstandige RINGANA Partner. Voor deze inhoud is de auteur en niet RINGANA GmbH verantwoordelijk.