Coaching in de buitenlucht maakt ECHT het verschil!

NEI-therapie

Lees hier het verhaal van een jonge man die samen met zijn partner een bedrijf runt en daarnaast nog een gezin met 3 kinderen heeft.

โ€˜๐—œ๐—ธ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฝ ๐—ฎ๐—น ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ (๐˜‡๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿญ,๐Ÿฑ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ) ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป.
Zowel privรฉ als zakelijk. Ik had het gevoel altijd aan te staan en het gevoel continue alle ballen omhoog te moeten houden. Het lukte me niet om de rust te vinden en dit resulteerde in chronische vermoeidheid. Een dag bestond uit werken, thuis voor de kinderen zorgen en aandacht geven, โ€˜s-avonds werken en gemiddeld 5-6 uur slaap per dag. Ik was, ook in het weekend, constant op zoek naar aandacht verdelen tussen privรฉ en werk en communiceerde daar weinig over. De angst voor een burn-out was aanwezig en vond zelf geen mogelijkheden om dit te doorbreken.

๐—๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ธ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ท๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด.
Tijdens de eerste sessie voelde ik direct de juiste klik. Ik durfde de dingen โ€œop tafel te leggenโ€ en voelde geen belemmeringen. Je triggerde me om kritisch op mezelf te zijn, zonder belerend te zijn. Aan het einde van de sessies was ik altijd rustiger dan voor aanvang.

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—น ๐—ถ๐˜€ ๐—ป๐—ฎ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜;
mijn onrust is afgenomen en ik ben in staat om de aanloop naar stress te herkennen en op te lossen. Ik accepteer dat werk soms niet af kan zijn.

๐—œ๐—ธ ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐—น๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ. ๐—ญ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ป-๐—ผ๐˜‚๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฒ๐—ถ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป. ๐—๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐˜‚๐˜€๐˜๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป. ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐˜. ๐—ฆ๐—.โ€™

Deel dit bericht:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print