NEI- therapie

NEI-therapie

Wil jij  op een vriendelijke manier, zonder al te diepe praatsessies of de hele situatie te herbeleven in een positieve flow komen?

De NEI-therapie is een energetische methode die oorzaken van fysieke en/of emotionele klachten opspoort , zodat deze opgelost/verwerkt kunnen worden.

Energie gaat stromen en je komt sneller in balans.

Stel je eens voor:

Wat is NEI?

N.E.I., Neuro Emotionele Integratie, is een energetische methode die ontwikkeld is door Roy Martina. Deze methode wordt ingezet om oorzaken van fysieke en/ of emotionele klachten op te sporen.
Vaak ontstaan onze klachten door onverwerkte gebeurtenissen /trauma, belemmerende overtuigingen, saboterende delen of angsten. Hier zijn we ons niet altijd bewust van, maar ervaren wel de gevolgen van onze klachten in ons dagelijkse (werk) leven.
Met de NEI-therapie maken we door middel van de biotensor of de O-ring (uit de kinesiologie) het onbewuste bewust, zodat belemmerende emoties/situaties verwerkt kunnen worden en het zelf-helend vermogen geactiveerd wordt.

Met welke klachten kan ik je helpen?

Wist je dat?

Deze methode geschikt is voor alle leeftijden ongeacht het geslacht?, dus ook voor (ongeboren)kinderen.
Zelfs zwangere vrouwen of vrouwen die een kinderwens hebben veel aan deze methode hebben?
Er vaak maar 1 tot 3 sessies nodig zijn om de positieve flow te ervaren?

Ben je bereid om te werken aan jouw blokkaden/klachten maak dan meteen een afspraak en laat je verwonderen door nieuwe inzichten en het zelf-helend vermogen van jouw lichaam