Over mij

Toen ik in 2000 in een burn-out terecht kwam, ontdekte ik hoe ontspannend wandelen is. Ik zat dan ook regelmatig in ons mooie natuurgebied.

Later leerde ik door mee te doen aan een Mindful Run cursus hoe belangrijk een gezonde ademhaling is; hoe mindfulness en meditatie mij nog meer tot mezelf bracht.

Dit wilde ik absoluut delen!

Vooral met vrouwen die net als ik vaak over hun grenzen gaan. 24 uur per dag ‘aan’ staan. Werk, het huishouden met kinderen en daarnaast ook mantelzorger zijn van vader en/of moeder. Het eist zijn tol.

Ook in mijn werkveld zag ik vrouwen met dezelfde thema’s. Als Leidinggevende besteedde ik veel aandacht aan het welzijn van de mensen; echter had ik niet alle tools en tijd om iedereen te helpen.  Ik besloot in 2018 zelf de opleiding tot Mindful Walk instructeur en later de opleiding tot wandelcoach te volgen. Ik startte naast mijn werk met coachen  van groepen en individueel. Een passie was geboren!

Met NEI-therapie ging er een wereld voor mij open!

Ik zag veel vrouwen (incl mezelf) terugvallen in oude gewoonten en weer vastlopen; ook na een intensief coach-traject ;bijvoorbeeld als ze probeerden hun levensstijl aan te passen.

Op mijn zoektocht naar hoe je deze oude gewoonten voorgoed kunt doorbreken kwam ik de NEI (Neuro Emotioneel Integratie) tegen. Na het lezen wat je met NEI-therapie kan bereiken wist ik dat dit het antwoord was op mijn vraag en ik besloot de opleiding te volgen. De belangrijkste inzicht die ik zelf gekregen heb is ; ‘Alles is mogelijk’ oftewel ‘Alles kan’. 

 ‘Luister naar je hart en de geest volgt’-

Het is mijn passie om mensen te helpen in balans te komen, zowel op werk als persoonlijk vlak

In mijn praktijk kun je terecht voor  Nei-therapie en voor het 1:1 FLOW traject.  

Tevens kun je bij mij terecht voor Reiki-behandelingen. 

Ben jij toe aan meer flow in jouw (werk) leven?

Let’s meet,

Liefs Graziella