Ik had al een tijdje last van burn-out klachten

NEI-therapie

Via Facebook zag ik dat Graziella coaching geeft en in combinatie met wandelen in de natuur sprak me dit erg aan. Verder was het natuurlijk ook fijn dat zij geen vreemde voor me was. Beetje vertrouwd.

Ik twijfelde of ik  mezelf voldoende durfde open te stellen en de kosten.

Ik heb het traject als heel fijn ervaren; Graziella was echt een luisterend oor voor me en gaf me de juiste tips. Ik leerde weer oog hebben voor de kleine en mooie dingen in de natuur.

Graziella heeft me echt inzichten gegeven om dingen met andere ogen te bekijken en beter te relativeren.

Dat ik andere mensen niet veranderen, alleen zelf er anders mee omgaan. En dat het belangrijk is om meer tijd voor mezelf in te plannen.

Graziella neemt echt de tijd voor je, heeft een goed inlevingsvermogen, heeft mij laten inzien dat alleen ikzelf kan “veranderen”.  Iedereen kan naar mij luisteren, maar ik moet het zelf doen.

Het heeft mij bewust gemaakt dat ik voor iedereen zorgde of bezorgd was  en mezelf hierbij vergat. Ik ben tijd voor mezelf  gaan  plannen. Zolang ik nl. niet goed voor mezelf zorg kan ik er ook niet voor anderen zijn.

Ik kan iedereen aanraden om eens met iemand buiten je familie of werk/vriendenkring te praten.  Maar zeker voor diegene die ff niet lekker in hun vel zitten, burn-out klachten hebben en het fijn vinden om te wandelen in de natuur.

We zijn dit traject begonnen in de sneeuw, zelfs een keertje met de Plu moeten lopen en afgerond met een stralend zonnetje. Eigenlijk heel passend voor mij tijdens traject( zat er helemaal doorheen, met flinke huilbuilen het traject met een lach kunnen afsluiten).

Bedankt,

Silvia

Deel dit bericht:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print